Ústava Slovenskej republiky (Bratislava IRIS - Milan Štefanko, 2004)
Ústava je základný zákon štátu. Tvorí ju súhrn základných právnych noriem o spoločenskom zriadení, politickej organizácii a postavení občanov, záväzný pre všetky orgány a občanov daného štátu.
Keywords: slovenská literatúra; ústava; preambula; štátne symboly; ústavné právo; Slovenská republika; odborné publikácie