Cestovný ruch - Gučík, Marian (Bratislava SPN, 2004)
Z obsahu: Systém cestovného ruchu
Trh cestovného ruchu
Podniky a inštitúcie cestovného ruchu
Služby v cestovnom ruchu
Hospodárske a sociálne účinky cestovného ruchu
Rozvoj cestovného ruchu vo svete a v SR
Cestovný ruch a hotelierstvo
Keywords: slovenská literatúra; cestovný ruch; hotelierstvo