Prečo veveričky nenosia dáždnik? - Pokorná, Dagmar (Perfekt, 2005)
Viktória a Paľo intenzívne prežívajú neopakovateľný príbeh prvej lásky. V prostredí letného tábora sa rodia, rozvíjajú, zauzľujú, kazia i naprávajú vzťahy ...násťročných chlapcov a dievčat. Milé romantičky, táto knižka je možno tak trochu aj o vás, váš slangový slovník a láska medzi Viktóriou a Paľom. Jedine ak siahnete po tejto knižke a dočítate ju až do konca zistíte, čo majú spoločné veveričky so zaľúbeným príbehom. Nechýba humor, v podobe vydarených výrokov, kniha má spád, prečítate ju na dúšok a keď dočítate, môžete snívať, aké by to bolo, keby ste hrdinkou boli vy...