Poďme si čítať : príbehy na každý deň. diel 14 - kol. autorov (Advent-Orion, s.r.o, 2005)
Zozbierali sme pre vás príbehy a naučenia, ktoré môžete s úspechom použiť pre svojich školákov a mládežníkov. Nájdete tu na každý deň jeden príbeh, biblický citát a príslovie či výrok slávnych...