Poďme si čítať príbehy na každý deň diel 14 - kol. autorov (Vrútky Advent-Orion, s.r.o., 2005)
Zozbierali sme pre vás príbehy a naučenia, ktoré môžete s úspechom použiť pre svojich školákov a mládežníkov. Nájdete tu na každý deň jeden príbeh, biblický citát a príslovie či výrok slávnych...
Keywords: literatúra pre deti; príbehy zo života; poviedky; na prednes - 1. stupeň ZŠ; pre čitateľov od 9 rokov; slovenská literatúra