Eine Weinachtsgeschichte - Dickens, Charles (Arena Verlag, 2010)
...rozpráva príbeh o lakomom, sebeckom pánovi Scroogeovi a o premene jeho zatvrdnutého srdca. V celom príbehu je prítomný duch Vianoc s hodnotami, ktoré reprezentujú: láska k blížnemu, porozumenie, spolupatričnosť, obetavosť a pomoc druhým. Knihu dopĺňajú nádherné ilustrácie, fotografie, maľby a stovky faktov o vianočných zvykoch a ideáloch v minulosti i súčasnosti.