Zločin na polárni stanici Zebra - MacLean, Alistair (Laser, 1994)
Napínavá detektivka z neobvyklého prostředí polární stanice a americké ponorky Delfín vypravuje o sérii vražd, jejichž pachatel pochází z omezeného počtu osazenstva stanice.