Dekameron 2000 aneb láska v Praze - Páral, Vladimír (Českoslevenský spisovatel, 1990)
Sto povídek a drobných příběhů nás zpravuje o stavu sexuálního chování současných Čechů, případně i o jejich milostných problémech.