Kronika komika. 1. - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (Ikar, 2003)
História či príbeh talentovaných, tvrdohlavých ľudí, ktorí štyri desaťročia presviedčajú divákov o svojej malej naivnej divadelnej pravde...