Kronika komika. 2. - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (Ikar, 2004)
Po prvých Piata hrách (nemé tváre sa alebo Zver sa píše s veľkým Z, Pitva, Z duba padol, oddýchol si, Pŕŕŕ a Jááánošííík), ktora obsahovala kniha Kronika komika 1, predstavujeme pat Ďalších hier Radošinského naivného divadla (Človečina, Alžbeta Hrozná, Hrob lásky, Rozprávka o tom, ako žijeme dodnes, ak sme nepomreli, Slovenská tango) a navyše Zopár slov o hrách a ľuďoch okolo.