Kronika komika. 3. - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (Ikar, 2005)
Tretí zväzok úspešnej série Kronika komika predstavuje ďalšiu Desať rokov, desiata hier a desiatky fotografií z osemdesiatych rokov minulého storočia (1980-1989) v Radošinskom naivnom divadle. Nájdete tu hry: Kúpeľná sezóna, Svadba, Čierna ovca, Nevesta odovzdanie Kubovi, Pavilón B, O čo ide, Nebo, peklo, raj, Ženské oddelenie, Loď Svet, vygumujte a napíš.