Živý svet - Zvieratá - Čeman,Róbert (Rekordy, 2001)
Popri informáciách o rekordoch z ríše zvierat vám kniha poskytne ucelený pohľad na pestré zloženie živočíšstva našej Zeme a zároveň načrtne jeho vzťah k prostrediu nielen v súčasnosti, ale aj v čase, keď sa vyvíjalo.