Lady pilates - Kazimír, Július; Klenková, Monika (Bratislava Ikar, 2005)
Svetoznáma metóda cvičenia Josepha Pilatesa zostavená ako 12-týždňový program, ktorý prezentuje Bibiana Ondrejková.
Nájdete tu 220 farebných fotografií, galériu aparátov, náradí a pomôcok a 70 cvikov, s pomocou ktorých môžete dosiahnuť harmóniu mysle, radosť z pohybu a novú kvalitu života.
Keywords: slovenská literatúra; telesné cvičenia; športový tréning; pilates; zdravé stravovanie; populárno-náučné publikácie