Šušľavá mušľa - Verešpejová, Alžbeta (Kristína Rybárová - "Agentúra K", 1998)
Sú to tri bohato ilustrované samostatné príbehy - Šušľavá mušľa - príbehy odohrávajúce sa v horúcom lete pri mori, Dobrodružstvá strašiaka do maku - o priateľstve a o teple domova a Vianočné trampoty v pekle - o radosti z darčekov na Vianoce a o plnení daných sľubov priateľom.