Elektrotechnická spôsobilosť pre neelektrikárov - Meravý, Ján (EPOS, 2004)
Autor je certifikovaný elektrotechnik špecialista, revízny technik a súdny znalec v odbore elektrotechnika a bezpečnosti pri práci s dlhoročnými praktickými skúsenosťami v tomto odbore.