Elektrotechnická spôsobilosť pre neelektrikárov - Meravý, Ján (Bratislava EPOS, 2004)
Autor je certifikovaný elektrotechnik špecialista, revízny technik a súdny znalec v odbore elektrotechnika a bezpečnosti pri práci s dlhoročnými praktickými skúsenosťami v tomto odbore.
Odborná príručka spracovaná ako študijný materiál (vrátane otázok a odpovedí) a metodická pomôcka pri školeniach bežných zamestnancov (nie elektrikárov) vo vzťahu k elektrickým zariadeniam.
Keywords: slovenská literatúra; elektrotechnika; odborná spôsobilosť -- elektrotechnika; elektrické zariadenia; odborné publikácie