Žila som život inej ženy - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Regent, spol. s r.o, 2002)
Pri leteckom nešťastí na medzinárodnom letisku v texaskom San Antoniu príde o život mladá žena. Ďalšia mladá žena vyviazne s početnými popáleninami, ktoré si vyžiadajú totálnu transplantáciu tváre. Keďže mladú ženu všetci pokladajú za manželku budúceho texaského senátora, transplantáciu lekári uskutočnia podľa jej fotografií. A zápletka je na svete. Navyše mladá žena sa ešte v nemocnici dozvie omylom, že ktosi plánuje budúceho senátora zavraždiť. A tak sa rozhodne pokračovať vo svojej pretvárke až do konca a s vynaložením všetkých síl zabrániť plánovanému atentátu.