Operácia zlaté žezlo. 2. - Press, Julian (EPOS, s.r.o, 2003)
Dobrodružstvá Pelendrekovej bandy pokračujú. Opäť sa totiž spoločne, posilnení pelendrekovými dobrotami, vydajú po stopách riadne zamotaných detektívnych prípadov a čitateľ im pri riešení môže pomôcť. Stačí, ak bude pozorne čítať, vnímavo prezerať obrázky a rozmýšlať.