Lienky z piatej B - Pokorná, Dagmar (Vydavateľstvo Q 111, 2003)
Príbeh zo života súčasných detí (či už takmer nedetí) je dnes v literatúre naozaj veľká vzácnosť. A ešte väčšia vzácnosť je, ak ten príbeh vychádza zo skutočnosti, a pritom je dynamický, plný napätia, prekvapení a zvratov.