Lotosová rozprávka - Bebjak, Stanislav; Ondreičková, Daniela (Bratislava Regent, spol. s r.o., 2004)
(1)Rozprávky, iba rozprávky / 8
(2)Číslicová rozprávka / 12
(3)Najkratšia rozprávka / 15
(4)Včelia rozprávka / 16
(5)Nedokončená rozprávka / 20
(6)Dlhá rozprávka / 23
(7)Dobrodružná rozprávka / 27
(8)Najdlhšia rozprávka / 30
(9)Puntíkova rozprávka / 35
(10)Lotosová rozprávka / 42
(11)Jablková rozprávka / 56
(12)Lekárska rozprávka / 60
(13)Jarné rozprávky / 64
(14)Letná rozprávka / 71
(15)Jesenná rozprávka / 75
(16)Zimná rozprávka / 80
(17)Jurkova rozprávka / 84
(18)Snehuliacka rozprávka / 95
(19)Nedeľná rozprávka / 101
(20)Tatranská rozprávka / 105
(21)Halušková rozprávka / 109
(22)Vianočná rozprávka / 114
Keywords: slovenská literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - autorské; Vianoce; ročné obdobia; pre čitateľov od 6 rokov