Moja prvá čítanka - kol. autorov (MATYS, 2005)
V tejto jedinečnej knižke nájdete pestré príbehy, verše, riekanky, bájky, vtipy a hádanky začínajúcich čitateľov, ktorí si naviac chcú vyskúšať i svoje herecké umenie v divadelných scénkach. Sú tu tiež rady a príklady ako písať listy. Pestré prvé čítanie, ktoré je obľúbenou knižkou v školách.