Pediatrie do kapsy - O ́Callaghan, Christopher; Stephenson, Terence (Grada Publishing, spol. s r. o., 1995)
Obsah a didaktické zpracování knihy umožní lékařům rychlé zhodnocení zdravotního stavu dítěte i řešení urgentních i standardních situací. Každá diagnóza obsahuje v kostce teoretické poznámky, příznaky, potřebná vyšetření a léčbu.