Trápi vás nadváha? : Chudnutie sa začína v hlave - Dahlke, Ruediger (Ikar, 2006)
Každý druhý Európan trpí nadváhou. Nadbytočné kilogramy často skrývajú ďalší význam - napríklad ochranný pancier či tuk zo starostí. Ruediger Dahlke sa naučil rozoznávať túto symboliku a vysvetľuje, ako sa vysporiadať so psychickými aspektmi skrytými v hmotnosti. Pochopenie individuálnej problematiky otvára ďalšie možnosti, ako prísť na koreň vlastným kilogramom a popasovať sa s nimi.