Středomořská růže. Mezi Římem a Londýnem - Andersonová, Natalie; Francesová, Bella (Harlequin Polska sp. z o.o, 2020)
Byla sladká jako cukroví, které pekla, a pichlavá uměla být jako růže, které tak milovala. Bylo tu ovšem to slůvko "milovala". A Rafaelovi se, kdykoliv ho zaslechl, v hlavě rozezněly výstražné zvonky. Ale o to, co mu poskytovala Gracie, přijít nechtěl. A věděl, že pokud jí nevyjde vstříc, skutečně od něj odejde!