Mladosť veveričky Perri - Salten, Felix; Kuzmány-Bruothová, Ada; Drusková, Alena (Liptovský Mikuláš Tranoscius, 2004)
Príbeh o živote lesných zvieratiek a ich priateľstve s horárovou dcérkou Haničkou.
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o zvieratkách; pre čitateľov od 9 rokov