Peter Pan - Štefáková, Mária; Gool, Van (Slovart s.r.o, 2004)
Dobrodružstvá lietajúceho chlapca, ktorý žije vo vlastnom svete. Vo svete, ktorý si musí chrániť pred zloduchmi. A ako to skončí? To sa dozviete, keď si prečítate daľšiu zo série rozprávok. Pekné obrázky ešte povzbudia detskú fantáziu a vzbudia v deťoch záujem o literatúru.