Chrám duchov. 3. - Molitor, Muška; Molitor, Igor (Ikar, 2006)
Dievčatko, ktoré ešte stále nesmie používať svoje meno, aby ho Hlavná čarodejnica Hissatam neobjavila, prežíva v krajine Mezzarthys nové dobrodružstvá. Nebojácnej dievčinke sa podarí vyslobodiť čarodejníka Merlina zo zakliatia a on jej na oplátku prezradí, akým čarom môže oživiť svoju mŕtvu babku. Na to, aby sa čarovanie vydarilo, musí Dievčatko navštíviť starobylý Chrám duchov. Tam na neho striehne obrovské nebezpečenstvo a tety majú naozaj čo robiť, aby Dievčatko zachránili. Aj Merlinovo vyslobodenie spôsobí v krajine Mezzarthys obrovský rozruch. Ukáže sa, že vôbec nie je tým dobrotivým čarodejníkom, za akého sa vydával...