Kniha o dobrej smrti - Bitó, László (Kalligram, 2006)
Kniha o dobrej smrti otvára tému, ktorú vyspelá civilizácia nechce zobrať na vedomie, ktorá sa však v dôsledku prudkého rozvoja medicíny a biotechnológie stáva čoraz pálčivejšou - tou témou je smrť, presnejšie okolnosti a podmienky, za akých dnes ľudia vo vyspelých krajinách umierajú.