Caravaggio : 1571-1610 - Lambert, Gilles (Slovart s.r.o, 2005)
Caravaggio je najtajomnejším a podľa mnohých aj najrevolučnejším maliarom v dejinách umenia. Jeho majstrovstvo poburovalo spoločnosť rovnako ako jeho osobný život. Kvalitné reprodukcie a pútavý text knihy približuje život a dielo tohoto rozporuplného umelca.