Anatomie pro výtvarníky - Fehér, György (Slovart s.r.o, 2006)
Anatomie pro výtvarníky obsahuje viac ako 1200 detailných ilustrácií. Ponúka rozsiahly materiál pre štúdium stavby a fungovania tela človeka i vybraných cicavcov. Veľmi podrobné štúdie kostry a svalov objasňujú, ako možno tvary rozvinúť do podoby živých bytostí. Ilustrácie doprevádza zrozumiteľný a podrobný komentár. Kniha v sebe spája umelecké stvárnenie s vedeckými faktami a stáva sa tak príručkou, ktorá je určená pre študentov výtvarných odborov, ako aj pre záujemcov o anatómiu.