Prečo si muži berú potvory - Argovová, Sherry (Slovenský spisovateľ, 2007)
Pokračovanie svetového bestsellera Prečo muži milujú potvory. Cieľom knihy Prečo si muži berú potvory nie je návod, ako vmanévrovať muža do manželského prístavu, naopak, ponúka absolútne netradičný pohľad na to, ako si muž vyberá partnerku. Autorka s ironickým nadhľadom, vtipom a istou dávkou humoru komentuje situácie, v ktorých romantické, zamilované a príliš ochotné naivky napokon plačú v kúte a víťazia sebavedomé, silné ženy, ktoré vedia, čo chcú. Táto kniha vám dá do ruky zbraň, pomocou ktorej si vydobyjete vo vzťahu také miesto, aké sama chcete.