Prekladateľské minimum - Hrehovčík, Teodor (IRIS - Milan Štefanko, 2006)
Kniha je určená všetkým študentom cudzích jazykov, ktorí majú v svojom programe prekladový seminár, ďalej súdnym prekladateľom a tlmočníkom, ktorí musia podľa nového zákona absolvovať odborné minimum (v tlmočníckych ústavoch v Bratislave, Nitre alebo v Prešove) do roku 2007 a všetkým jazykárom, ktorí získavajú prvé skúsenosti v oblasti prekladu.