História jedného hradu - Harris, Nicholas; Dennis, Peter (Bratislava Viktoria Print, spol. s r.o., 2003)
Vzrušujúca cesta časom vezme čitateľa na cestu späť cez storočia a ukáže udalosti, ktoré sa odohrali na jednom hrade.
Dlhý čas žili obyvatelia hradu pokojným životom. No ten skončil pri silných úderoch baranidla, ktoré otriasali múrmi hradu. Nepriatel' stál pred bránou...
Keywords: Vzrušujúca cesta časom; anglická literatúra; literatúra pre deti; hrady -- vznik; starovek; stredovek; pravek - súčasnosť; pre čitateľov od 6 rokov; populárno-náučné publikácie