Žartovné kúzla na voľné chvíle - Majax, Gérard; Mlčochová, Jela (Senica Arkus, 2005)
Gérard Majax zhoromaždil v tejto knihe takmer 80 žartovných kúziel, vhodných na sviatky a narodeninové oslavy.
Všetky kúzla vyzerajú efektne a zároveň nie sú náročné na prípravu. Všetky triky dopľňajú podrobné ilustrácie.
Keywords: francúzska literatúra; literatúra pre deti; kúzla; voľný čas; pre čitateľov od 11 rokov; populárno-náučné publikácie