Hotel Riviéra - Adlerová, Elizabeth anglická autorka 1950 (Remedium, 2004)
Američanka Lola Laforetová je majiteľkou hotela Riviéra vo vychýrenom francúzskom mestečku Saint-Tropez. Venuje sa hosťom, má rada svoju prácu a zdá sa, že osud je k nej priaznivo naklonený. Až do chvíle, kým bez stopy nezmizne jej manžel Patrick, nenapraviteľný sukničkár, za ktorého sa vydala pred šiestimi rokmi...