Spoveď zlej matky : 1. - Calmanová, Stephanie anglická autorka (Fragment, 2006)
Šokujúca, zábavná a pravdivá spoveď autorky Stephanie Calmanovej, ktorá otvorene hovorí o svojich názoroch, úspechoch a neúspechoch v úlohe matky, búra všetky tradície. Vtipné repliky, odkazy a citáty inšpirujú generáciu mladých žien na celom svete. Spoveď napísaná s humorom a zveličením neodsudzuje poslanie matky, ale v nijakom prípade ho nepovyšuje nad zmysel života. Prečítajte si Spoveď zlej matky a konečne uverte, že ste normálna!