Spoveď zlej matky 1. - Calmanová, Stephanie anglická autorka; Holinová, Natália (Bratislava Fragment, 2006)
Šokujúca, zábavná a pravdivá spoveď autorky Stephanie Calmanovej, ktorá otvorene hovorí o svojich názoroch, úspechoch a neúspechoch v úlohe matky, búra všetky tradície.
Vtipné repliky, odkazy a citáty inšpirujú generáciu mladých žien na celom svete. Spoveď napísaná s humorom a zveličením neodsudzuje poslanie matky, ale v nijakom prípade ho nepovyšuje nad zmysel života.
Prečítajte si Spoveď zlej matky a konečne uverte, že ste normálna!
Keywords: anglická literatúra; humoristické romány; populárno-náučná literatúra; príbehy zo života