Zo života koníkov - Žáryová, Tatiana (Junior, s.r.o, 2007)
V tejto pekne ilustrovanej knižke nájdete pútavé príbehy o priateľstve detí a koní, ale aj mnoho zaujímavostí o koníkoch. Barbora, Táňa a Mišo s nimi trávia každú voľnú chvíľu a zo všetkého najradšej si užívajú jazdu na týchto vznešených zvieratách. Koníky sú však nároční priatelia. Potrebujú nielen lásku, ale aj pravidelnú starostlivosť. Akú? To sa dozviete v tejto knižke...