Tom Sawyer - Twain, Mark; Bestmann, Susanne (Omnibus Mníchov, 2007)
Legendárne známe úsmevné dobrodružstvá a zbojníctva nezbedného chlapca Toma Sawyera, ktoré potešia rovnako srdce mladých i skôr narodených
Keywords: anglická literatúra; texty v nemčine; literatúra pre deti; dobrodružné príbehy