Zlatulienka - Grimm, Jacob; Grimm, Wilhelm nemecký autor, zberateľ ľudových rozprávok 1786–1859 (SR Delfín s.r.o.)
Zlá čarodejnica zatvorila Zlatulienku do vysokej veže bez dverí...
Keywords: nemecká literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - klasické; leporelo; pre najmenších čitateľov