Technológia automatizovanej výroby - Bokučava, Givi; Vasilko, Karol (Prešov Technická univerzita - Fa. výrobných technológií, 2003)
Od úrovne výrobných technológií v značnej miere závisí efektívnosť výroby. Od efektívnosti výroby závisí rozsah a tempo inovácie strojov a zariadení a úroveň rozvoja spoločnosti.
Keywords: slovenská literatúra; automatizovaná výroba; technológie; výrobné systémy; dopravné systémy -- utomatizované; učebnice vysokých škôl; odborné publikácie