Na mŕtvom bode - Francis, Dick britský spisovateľ detektívnych románov 31. októbra 1920 - 14. februára 2010; Francis, Felix anglický autor 1953 (Zelená knižnica, 2008)
Keď sa majiteľ obľúbenej dostihovej reštaurácie otrávi jedlom z vlastného podniku spolu s inými hosťami, ocitá sa v nepríjemnom položení. Ani obava zo straty živnosti však nie je taká hrozivá ako strach o svoj život...