Pavučina lásky. 5/1 - Baloghová, Mary anglicko-kanadská autorka 24. marca 1944 (Slovenský spisovateľ, 2008)
Romantický príbeh zo starého Anglicka. Keď slobodomyseľná Alexandra Purnellová unikne z preplnenej londýnskej tanečnej sály, netuší, že jej osud je spečatený. Spozná nielen vášeň, o akej jakživ nesnívala, ale aj vôľu muža, silnejšiu než jej vlastná.