3. Nočný jazdec - Féret-Fleuryová, Christine; Lecourtier, Genevieve; Mlčochová, Jela (Senica Arkus, 2008)
Lea to v živote nemá ľahké. Spolužiaci v nej vidia chodiacu encyklopédiu, sestra Jessica ju pokladá za nudnú frflošku. Našťastie sa blížia prázdniny a s nimi kurz jazdy na koni. Lea dúfa, že všetko sa zmení, žiaľ, veci sa hneď začiatku vyvíjajú inak...
Keywords: francúzska literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; Do sedla!; dievčenské romány; kone; pre čitateľov od 11 rokov