Návrat Sunny Chandlerovej - Brownová, Sandra americká autorka 12. marca 1948 (Ikar, 2003)
Sunny Chandlerová sa po rokoch vracia do rodného mesta, odkiaľ odišla za zvláštnych okolností. Dôvodom jej príchodu je svadba najlepšej priateľky. Sunny, teraz už moderné veľkomestské dievča, zaujme miestneho šerifa, ktorý so svojím priateľom uzavrie stávku, že kým si snúbenci povedia svoje áno, dostane mestskú slečinku do postele. Sunny mučia spomienky na minulosť a túži očistiť svoju zlú povesť. Jej počiatočná nevraživosť voči trúfalému zvodcovi sa postupne mení na lásku a aj šerif Beaumont pochopí, že v tejto hre ani zďaleka nejde o stávku...