Skladačka - McBain, Ed pseudonym amerického autora Evana Huntera, rodné meno Salvatore Lombino si oficiálne zmenil v roku 1952 15. októbra 1926 - 6. júla 2005; Castiglione, Eduard (Bratislava Slovenský spisovateľ, 2001)
Steve Carella a jeho kolegovia sa usilujú rozlúštiť záhadu okolo útržkov fotografie, ktorá ma zachytávať miesto, kde je niekoľko rokov ukrytý lup. Na pomoc im príde poisťovací agent, ktorému tiež záleží na odhalení tajomstva... Do vzrušujúcej hry sa okrem polície zapája aj poisťovňa.
Keywords: 87. obvod; americká literatúra; kriminálne romány