Mesačné znamenia - Fentonová, Sasha; Dee, Jonathan (Ikar, a.s, 2003)
Pomocou tejto knihy môžete preniknúť do tajtajnejších hlbín svojho vnútra. Odkryť tajomstvá mesačného cyklu, vytvoriť si svoj vlastný mesačný horoskop a zistiť, ako Mesiac ovplyvňuje váš každodenný život i budúcnosť.