Mesačné znamenia - Fentonová, Sasha; Dee, Jonathan; Prokopčáková, Alexandra (Bratislava Ikar, a.s., 2003)
Pomocou tejto knihy môžete preniknúť do tajtajnejších hlbín svojho vnútra. Odkryť tajomstvá mesačného cyklu, vytvoriť si svoj vlastný mesačný horoskop a zistiť, ako Mesiac ovplyvňuje váš každodenný život i budúcnosť.
Keywords: anglická literatúra; astrológia; horoskopy; zverokruh; okultizmus; Mesiac; populárno-náučné publikácie