Ako písať záverečné a kvalifikačné práce - Katuščák, Dušan Prof. PhDr. 1946 (Enigma, 2005)
Študenti, vysokoškolskí učitelia, vedeckí pracovníci, doktorandi a iní členovia akademického a vedeckého spoločenstva sa stretávajú s úlohou napísať odbornú alebo vedeckú prácu. Táto príručka im chce v tom pomôcť.