Rozmarne spod sukne - Exley, Helen; Štefánková, Mária (Bratislava Slovart s.r.o., 2008)
Kniha pre vtipné, drzé, koketné i náročné - pre všetky, ktoré majú rady humor. Miniknihy
Keywords: anglická literatúra; humoristická literatúra